Miszmasz koperkowy

Miszmasz koperkowy to taka zupa na winie (znaczy się wrzucam to co się nawinie, a właściwie to co mam akurat w lodówce/ zamrażarce). Co nie znaczy, że nie jest dobra 😉 Takie często smakują mi nawet bardziej 🙂


Miszmasz koperkowy
Wydruk przepisu
Miszmasz koperkowy
Wydruk przepisu
Składniki
Porcje:
Sposób przygotowania
  1. Gotujemy wywar mięsny lub wyciągamy z zamrażarki i odmrażamy 🙂
  2. Do gotującego się wywaru wrzucamy warzywa, gotujemy na półmiękko.
  3. Wsypujemy ryż, gotujemy do miękkości. Dorzucamy kurczaka.
  4. Wsypujemy koperek, gotujemy jeszcze ok. 10 minut na wolnym ogniu. Zabielamy śmietaną.
Inne informacje

SMACZNEGO 🙂

Udostępnij ten przepis
 
Powered byWP Ultimate Recipe

Add a Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *